Index

OBAVIJEST ZA RODITELJE

Na temelju odluke Stožera civilne zaštite Grada Rovinja, od utorka 23.lipnja 2020., zabranjen je ulaz u Ustanovu za roditelje. Djecu će primati i predati roditeljima odgajatelji i ostali djelatnici na ulaznim vratima.

Potrebnu odjeću za djecu možete donijeti po potrebi.

Hvala na suradnji

OBAVIJEST ZA RODITELJE

Temeljem novih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, roditelji će moći ulaziti u prostorije dječjeg vrtića za odpratiti djecu, pridržavajući se svih uputa navedenih od strane Zavoda.

Možete naći sve invormacije na slijedećem linku.

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Dodatne_upute_vrtice_i_skole_05_06.pdf

Poštovani roditelji,

molimo vas da ispunite upitnik (kliknite na link ispod teksta) kako bismo mogli organizirati rad tijekom ljeta. Molimo vas da ga ispunite do petka 29. svibnja. Očekujemo vas sa veseljem u velikom broju.

Hvala https://forms.gle/t97Pt2vnhwNVDe8M6

Poštovani roditelji,

na temelju uputa izdanih dana 20.5. 2020. od strane Zavoda za javno zdravstvo, od 25. svibnja 2020. biti ćemo u mogućnosti primiti svu djecu.
I dalje će se provoditi mjere sigurnosti i sukladno time molimo roditelje koji namjeravaju uključiti djecu sa 25.svibnjom da
donesu zamjensku odjeću u petak 22. svibnja od 8:30 do 12:00.

(Upute_vrtici_skole)

Hvala na suradnji

Rovinj, 21.05.2020.

nuovoPROTOCOLLO PER I GENITORI – PROTOKOL ZA RODITELJE

PROTOCOLLO PER I GENITORI – PROTOKOL ZA RODITELJE

Poštovani roditelji,

obaviještavamo Vas da sukladno odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite, vrtić otvara svoja vrata za prihvat djece dana 18.svibnja 2020. Molimo Vas da pročitate upute propisane od strane Zavoda za javno zdravstvo koje su u prilogu (Upute-vrtici-i-skole-29-4-2020) te da ispunite upitnik koji se nalazi ispod ovog teksta. Molimo vas da nam ga pošaljete e-mailom ili da ga ubacite u naš poštanski sandučić do 10.svibnja 2020. kako bi mogli organizirati rad sukladno vašim potrebama.

Biti ćete svi obaviješteni o daljnjoj organizaciji rada Ustanove!

UPITNIK – QUESTIONARIO COVID-19

Ravnateljica

Obavještavamo roditelje da na temelju Odluke Grada Rovinja, u periodu dok je vrtić zatvoren radi suzbijanja epidemije COVID-19, roditelji neće snositi nikakve troškove.

Rovinj, 12.03.2020.

OBAVIJEST ZA RODITELJE

Poštovani roditelji, Nacionalni krizni stožer poslušao je zahtjev istarskih gradonačelnika i župana o obustavi nastave za osnovne i srednje škole te zatvaranju vrtića. Na temelju preporuke Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije i Zaključaka Stožera civilne zaštite Istarske županije o mjerama koje je potrebno poduzeti u svrhu sprečavanja širenja epidemije bolesti koronavirusa COVID-19 u Istri, kao i zaključaka Stožera civilne zaštite Grada Rovinja – Rovigno donesena je odluka o zatvaranju svih vrtića na području grada Rovinja te općine Bale od petka, 13.03.2020. godine. Ova preventivna mjera opreza nužna je kako bi se što prije i bezbolnije izvukli iz ove situacije. O nastavku rada vrtića bit ćete pravovremeno obaviješteni putem medija i vrtićkih web portala.

Zahvaljujem na razumijevanju i suradnji,
Susanna Godena, ravnateljica


COVID-19 (Coronavirus) – informazioni

10/03/2020 Informazione dal Istituto di sanità pubblicadella Regione Istriana

10/03/2020 Conclusioni dal Comando di protezione civile della Regione istriana